» ZAMÁRDI
 Ifjúsági Hotel
Balaton, déli-part
 ÉRTÉKELÉS
7,5
Szállás Minősége 6,5 /10
Tisztaság 7,0 /10
Étkezés 8,0 /10
Személyzet                 8,5 /10
JÓ TÁBORHELY
Aktuális
 
edzotaborok.hu
NYÁRI TÁBOROKNAK - Edzőtáborok, Iskolai-, és szaktáborok, nyaralással egybekötött klubtáborok részére jó lehetőséget kínál Zamárdi, ahol a strandolás mellett, szabadidős programlehetőségek, edzésekre nem messze labdarúgópálya és  sportcsarnok is igénybe vehető edzéseknek. Kérd Ajánlatunkat !
STRAND- A szállástól 150m-re található az ingyenes zamárdi nagystrand, valamint a szállás saját partszakasszal is rendelkezik, ahová egy kicsiny ösvényen juthatunk el. Innen nyílik a legszebb kilátás a szomszédos Tihanyra !
ZAMÁRDI KALANDPARK - Az aktív szabadidőt eltölteni vágyóknak az autópályától és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű ligetben található. Az ősfák közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.


Szabadidős lehetőségek
HELYBEN: Strandolás • Nyársalás, Bográcsozás • Ping-pong • Füves terület • Játszótér homokozóval, csúszdával Kirándulási lehetőségek, Kilátó KalandparkMilitary park Gokart pálya
o
KIRÁNDULÁSI lehetőségekből: Tihany (hajókirándulás)– Balatonfüred – Balatonlelle – Balatonboglár (gömbkilátó, Bobpálya) –  Balatonszárszó (József Attila Múzeum, Krokodil Zoo) – Szántódpuszta (Múzeumfalu) - Szántódpuszta:  Balatoni Akvárium, Major múzeum - Siófok
o
Tudtad ?

 

A Kőhegyi kilátót a millennium tiszteletére építették Zamárdi délnyugati részén. Páratlan panoráma tárul a Balatonra Kenesétől a Tihanyi félszigeten át Badacsonyig. A környék romantikus pincék  és szőlőhegyek között található.  1948-ig itt állt a Tihanyi Apátság kőhegyi szőlőgazdaságához tartozó présháza. A Kőhegyet már a kelták és a rómaiak is lakták, kelta kori  leleteit a Nemzeti Múzeumban őrzik. A Kőhegyre a Zamárdi vasútállomásról induló sárga túrautvonalat követve juthatunk fel.

o
Vasúti Menetrend
 
ZAMÁRDI ifjúsági hotel
TELEFON: (30) 309-5286     E-MAIL: info@edzotaborok.hu
  Nyitva: május 20. - szeptember 14.
  Típus: Ifjúsági Hotel
  Férőhely: 110
  Ár (étkezéssel):  6900 Ft/fő/éj
150m 600m
 
Távolság Budapesttől: 115 km
.
Szobák:
8db 3 ágyas szoba
4db 4 ágyas szoba
3db 5 ágyas szoba
6db 6 ágyas szoba
3db 8 ágyas szoba
minden szobában hűtőszekrény
 
     
Vizesblokk: minden szobában zuhanyzó  
Étkezés: helyben  
Közös helyiség: étkező  
     
SPORTPÁLYÁK    
Labdarúgópálya: van - 800m-re 8000 Ft/órá-tól
Sportcsarnok:     van, műanyag borítás (30x15m) - 1200m-re 5000 Ft/óra
Tornaterem: --  
Különterem: van, kőpadlós /étkező/, kb. 120m2    Díjmentes
Uszoda: --  
Szauna: --  
Konditerem: --  
Medence: --  
Egyéb:
Szabadtéri zöld, füves terület
Strand 150m-re, ingyenes
 
     
+ KEDVEZMÉNYEK:  Minden 21. fő ingyenes !   
 
10% kedvezmény a BAHART Sétahajóin és Menetrendi hajóira (igényt jelezni kell) !
 
 
Elhelyezkedés

Zamárdi központjától pár percnyire, a szabad strandtól 150 méterre található ifjúsági hotelben  kínálunk táborozási lehetőséget. A parkosított udvarral rendelkező szállás kedvező elhelyezést kínál csoportoknak, a balatoni táborozás élményekkel teli  napokat tartogat a nyaralni, táborozni vágyók részére.

Elhelyezés

Az ifjúsági hotelben valamennyi szoba saját vizesblokkal rendelkezik, kényelmes elhelyezést nyújtanak nyári táboroknak. Csoportok részére többségében 4,6, 8 ágyas szobák állnak rendelkezésre, melyekben hűtőszekrény is található.

Étkezés

Helyben, a Hotel éttermében történik, házias ízekkel. A szállás hangsúlyt fektet a minőségi étkezésre.  Egyedi étrendeket kérjük előre jelezni.

Közeli vízpart

 A tábortól alig 150m-re található a Zamárdi Nagystrand, amely ideális helyszíne lehet a balatoni táborozás egyik fő szempontjának, a strandolásnak. Strandolás közben gyönyörködhetünk a túlsó parton található Tihany körvonalaiban ! Labdarúgócsapatoknak füves labdarúgópálya pár perces sétára található, még tornaterem kicsit távolabb vehető igénybe. Helyben zöld füves udvar található, foglalkozásoknak az étkező is igénybe vehető.

Aktív szabadidő

A szállás területén  udvar, ping-pong is található, a központ pár perces sétával megközelíthető. Zamárdiban járva érdemes ellátogatni a Zamárdi Kalandparkba, vagy gokartozhatunk egyet. Hajókirándulásokra Siófokról indulnak járatok, még vonattal Balatonszárszó kulturális nevezetességei is felkereshetőek. Kérd Ajánlatunkat a lenti üzenetküldővel !

 

ÁRAK 2017

teljes ellátással      
Június 10-ig     5900 Ft/fő/éj
Július és Augusztus     6900 Ft/fő/éj
(csak szállás: 5000 Ft/fő/éj)
(étkezés külön: R: 600 Ft/fő E: 1100 Ft/fő: V: 900 Ft/fő:)
.
KALKULÁCIÓ   Június 15-ig Július/Augusztus
3nap/2 éj étkezéssel:   11 800 Ft/fő --
5nap/4 éj étkezéssel:   23 600 Ft/fő 27 600 Ft/fő
6nap/5 éj étkezéssel:   29 500 Ft/fő 34 500 Ft/fő
7nap/ 6 éj étkezéssel:   35 400 Ft/fő 41 400 Ft/fő
.
Idegenforgalmi adó:
400 Ft/fő/éj *
Fűtési díj: nem fűthető
Egyéb megjegyzés: Egyszeri mosatási díj: +500 Ft/fő
 
  Ajánlatkérés   Foglalás
Kérd személyre szabott ajánlatunkat az Ajánlatkérés-re kattintva vagy a lenti üzenetküldő segítségével ! 

Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Képek
Sportpályák

edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !
A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztűl történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2017.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum