» Salgóbánya
ÉSZAK-MAGYARORSZÁG

TEL:  (06-30) 309-5286
 @ : info@edzotaborok.hu
Aktuális
AJÁNDÉK !

Nyári tábor foglalás mellé +ajándék az edzők részére az edzotaborok.hu-tól !

 
edzotaborok.hu
EGÉSZ ÉVBEN Téli alapozó, felkészítő edzőtáborok, nyári táborok, tánctáborok alkalmával is ideális és egyedülálló lehetőség kínálatunkban, ahol hangulatos környezet, hazánkban páratlan táj, nagyon jó körülmények és igen kedvező ár-érték várja vendégeinknek. Kérd Te is az edzotaborok.hu ajánlatát !
HEGYVIDÉKI EDZŐTÁBOR - Páratlan lehetőség hazánkban, ahol hegyvidéki környezetben ideális feltételek alapozó edzőtáboroknak, felkészítő küzdősport edzőtáboroknak. Futó edzések akár sík terepen is hegyvidéki környezetben, hiszen egy magaslati fennsíkon helyezkedik el az edzőtábor. Tiszta időben a Tátra csúcsai is láthatóak !   Minden korosztály részére minden évszakra ajánljuk !
SZAUNA- A fáradalmas edzések kipihenésére, regenerálódásra helyben finn szauna ingyenesen használható, melegvizű medence pedig kikapcsolódásra lehet alkalmas. Emellett számtalan szolgáltatás és szabadidős lehetőség, így például kétsávos, automata tekepálya adhat kikapcsolódást a sportolóknak. A szaunát csak felnőttek használhatják!
MASSZÁZS - A Hotelben igénybe vehető lazító masszázs is, mely téli edzőtáborok alkalmával segítheti a regenerálódást. A masszázs költségtérítéses, előzetes egyeztetés szükséges ! Kísérő edzők részére egyszeri esti jakuzzi használat ajándék!


Szabadidős lehetőségek
HELYBEN:

fedett kis uszoda (9x12m) • finn szauna automata tekepálya kis sportcsarnok • szabadtéri sportpályák 20, 60 és -100 fős konferenciatermek internet kapcsolat billiárd zárt parkoló, ébresztés drink bár non-stop • különterem bitumenes sportpálya bevihető háziállat • park • grillező és bográcsozó hely • kirándulási lehetőségek Salgó-vára

o
KÖRNYÉKBEN:

Salgói vár (4 km turistaútvonalon) – Felvidéki várak (Füleki vár, Somoskői-vár, Krasznahorka, Kékkő) – Szilváskő - Palóc Olimposz és a Margit Kápolna Hollókő – Szentkút – Mátra

 

Ipolytarnóci ősmaradványok: Több mint 20 millió éves ez az őslelet együttest. Itt van a világ harmadik leggazdagabb lábnyomos lelőhelye. Ipolytarnócon az "ősvilági Pompei" vulkáni hamutakaróval betemetett kincsei, 

 

Bazaltömlés: A Somoskői vár szlovák oldalán található, 500 méter magasságból kihajló, mintegy 16 méteres oszlopok orgonasíp módjára helyezkednek el.

 

A TÚRÁKHOZ TÉRKÉP ÉS ÚTLEÍRÁS A RECEPCIÓNÁL BIZTOSÍTOTT !

o
Tudtad ?

 

Salgó-vára - Salgótarján egyik szimbóluma a városba érkezőt azonnal magával ragadja Salgóbánya felett 625m magasságon emelkedő vár látványa. A középkori műemlék és környéke szabadon látogatható természetvédelmi terület, a várrom ma is folyamatos régészeti feltárások helyszíne. A Salgó várról csodálatos panoráma nyílik a Bükkre, a Mátrára, de jó időben akár a Magas-Tátra csipkés gerincét is láthatjuk. A környéken további több, káprázatos vár található, a szomszédos Somoskőn illetve a közeli Füleken.

o
 
SALGÓBÁNYA edzőtábor
TELEFON:
(30) 309-5286     E-MAIL: info@edzotaborok.hu
  Nyitva: egész évben
  Típus: Hotel és faház
  Férőhely: 108 / 174
  Ár (étkezéssel): 5500 - 9690 Ft/fő/éj
 10km 12km
 
Távolság Budapesttől: 122 km
.
Szobák: Hotel:
2-4 ágyas szobák zuhanyzóval, erkéllyel, tv
Hotel II.:
4 fős emeletes ágyas szobák zuhanyzóval
Erdei Faházak:
29 db 6 ill. 8 személyes (emeletes ágyak) faház, közös vizesblokkal
 
     
Vizesblokk: Hotelben szobánként, faházakban közös  
Étkezés: helyben  
Közös helyiség: konferenciatermek, társalgó, szivar szoba, étterem, billiárd szoba, drink bár  
     
SPORTPÁLYÁK    
Labdarúgópálya: van, 10 km-re                              kb. 5000 Ft/óra  
Sportcsarnok:     van, műanyag borítás   (17x12 m) Ingyenes
Tornaterem: --  
Különterem: van, parkettás      (kb. 100m²)
van, kőpadlós      (kb. 150m²)
Ingyenes
Ingyenes
Uszoda: --  
Szauna: van  (csak felnőtteknek) Ingyenes
Konditerem: --  
Medence: van, fedett kis uszoda  (9x12m, mélység 1.4m)  
Egyéb:
ALAPOZÓ EDZÉSEK (hazánkban egyedülálló hegyvidéki környezet. A Hotel egy fennsíkon található, így magaslati futási lehetőség sík terepviszonyok mellett, ez egyedülálló hazánkban !)
- Jakuzzi  (csak felnőtteknek)
- Szabadtéri füves terület,
- Bitumenes sportpálya és streetball pálya,
kb. 10km.re található szabvány sportcsarnok
 
     
+ KEDVEZMÉNYEK:  Minden 21. fő ingyenes !   
 
Helyi létesítmények és szolgáltatások használata teljesen ingyenes ! 
Őszi / Tavaszi időszakban árkedvezmény !
 
Elhelyezkedés

Edzőtábor Salgóbányán, mesés szépségű hegyvidéki környezetben, edzőtábor egész évben. A hely amit úgy használhat a csapat  mintha otthon lenne saját edzőtermében, győzteseknek járó kedvező feltételekkel, rugalmas fizetési ütemezéssel. Nem luxus, „csupán” ideális edzőtábor, kristálytiszta levegő, zavartalan edzésmunka, ölelő fenyvesek és bükkerdő között.

Hazánkban egyedülálló hegyvidéki környezet, magaslati levegő, mely alapozó edzéseknek, felkészítő edzőtáboroknak páratlan lehetőséget kínál, kis szurdokvölgyek, bükkerdő ölelésében. Máshol nem végezhető magaslati futás akár sík terepen is Európa legnagyobb fennsíkján.

Elhelyezés

Edzőtáborok, nyári táborok részére kényelmes, 2-4 ágyas fürdőszobás  szállodai szobákban, vagy erdei faházakban. Különböző szoba típusok a szállodában egységesen vehetőek igénybe a csapat összetételének megfelelően. A Hotelben minden szolgáltatás díja benne foglaltatik az árban, semmiért nem kell plusz költséget fizetni !

ÉtkezésA sportolói igények szerint, választhatóak speciális menüsorok az edzőtáborhoz igazítva (különleges igény esetén felár lehetséges)  Húsos vagy vegetáriánus menüsorok? Nem gond! Az étkezések alkalmával pincéri kiszolgálást biztosítunk, így még nagyobb élmény lesz az étkezés!

Az edzéstervhez igazodva

Tornaterem használat ingyenesen, zavartalan felkészülést biztosít edzőtáborotoknak. Itt minden az edzésmunkához, edzéstervhez igazodik. A sportborítással ellátott csarnok kiválóan alkalmas küzdősport edzéseknek, alapozó munkának. Szintén helyben és szintén ingyenesen egy kisméretű, 1,4m mélységű  kis uszoda található, mely egész évben fűtött, 24-28 fokos. A tábor hatalmas bükkfáinak árnyékában, szabadidős bitumenes sportpálya található.  

 

Elméleti oktatásra felszerelt különtermek állnak rendelkezésre időkorlát nélkül. Labdarúgó csapatoknak füves pályák kb. 6-8km-re találhatóak. Erdei futásoknak kerékpáros edzőtáboroknak egyedülálló helyszín. Törjük meg a monotonitást  Az edzések monotonitását megtörve, a fárasztó edzésmunka mellett a kikapcsolódásra helyben több lehetőség is adott. Tudjuk, hogy egy edzőtábor kemény edzéseinek sikeres végrehajtásához a napi regeneráció is szükséges. Itt minden megvan arra, hogy napi pihentető program biztosítva legyen a sportolóknak.

Friss hegyi levegő, sub-alpini klíma, romantikus vadregényes táj.

 Foglald le most edzőtáborotoknak az időpontot, vagy kérd személyre szabott ajánlatunkat, az ajánlatkérés nem jelent semmiféle elkötelezettséget !

Az edzotaborok.hu csoportoknak külön ajándék!

 

 ÁRAK 2017

teljes ellátással   Gyermek menüvel Felnőtt étkezéssel
Hotel 2-4 ágyas szoba   6 890 Ft/fő/éj 9 690 Ft/fő/éj
Hotel emeletes ágyakkal   6 590 Ft/fő/éj 9 190 Ft/fő/éj
       
       
  IGÉNY ESETÉN FÉLPANZIÓ IS KÉRHEŐ !
(étkezés külön: R: --- E: 1150 / 2500 Ft/fő: V: ---:)
KALKULÁCIÓ- Hotel   Emeletes ágyakkal 2-4 ágyas szobákban
3nap/2 éj étkezéssel:   13 180 /18 380 Ft/fő 13 780 / 19 380 Ft/fő
5nap/4 éj étkezéssel:   26 360 / 36 760 Ft/fő 27 560 / 38 760 Ft/fő
6nap/5 éj étkezéssel:   32 950 / 45 950 Ft/fő 34 450 / 48 450 Ft/fő
7nap/ 6 éj étkezéssel:   39 540 / 55 100 Ft/fő 41 300 / 58 100 Ft/fő

.
KALKULÁCIÓ- faház   Gyermek Felnőtt
3nap/2 éj étkezéssel:   8 300 Ft/fő 11 800 Ft/fő
5nap/4 éj étkezéssel:   16 600 Ft/fő 23 600 Ft/fő
6nap/5 éj étkezéssel:   20 750 Ft/fő 29 500 Ft/fő
7nap/ 6 éj étkezéssel:   24 900 Ft/fő 35 400 Ft/fő
Az itt található hotel és faház árak tartalmazzák a helyben található sportcsarnok, szauna, medence, és minden terem és helyben lévő szolgáltatás használatát is !
Idegenforgalmi adó:
200 Ft/fő/éj *
Fűtési díj: ---
Egyéb megjegyzés: Az ár minimum 15 fő esetén érvényes !
  IGÉNY ESETÉN FÉLPANZIÓ IS KÉRHEŐ !
  Ajánlatkérés   Foglalás
Kérd személyre szabott ajánlatunkat az Ajánlatkérés-re kattintva vagy a lenti üzenetküldő segítségével ! 

Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Képek
Tetőtéri szobák
Erdei Faházak
Sportpályák

edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !
Tánctáborok
A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztűl történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ● tel: (30) 309-5286  ● e-mail: info@edzotaborok.hu
Copyright © 2008-2017.edzotaborok.hu
Minden jog fenntartva !