» Fonyód tábor
Balaton, déli-part
 ÉRTÉKELÉS
9,2
Szállás Minősége 8,5 /10
Tisztaság 9,0 /10
Étkezés 9,3 /10
Személyzet                 !!! 10 /10
KIVÁLÓ TÁBORHELY
Aktuális
 
edzotaborok.hu
Tánctáboroknak - Tánciskolai nyári táborok, néptánc táborok ideális otthona lehet ezen táborhelyszínünk. Igény esetén projektor, DVD lejátszó és hangosítás is rendelkezésre áll térítésmentesen.
Étkezés - A tábor saját konyhával rendelkezik, ahol az ellátást háziás ízek, gondos odafigyelés jellemzi. Az étkezésre a táborvezetés különös figyelmet fordít, minden egyedi igény, speciális étkezés is megvalósítható előre egyeztetve.
Strand -

Saját partszakasszal, gondozott füves stranddal várja a táborozókat fonyódi lehetőségünk. Önfeledt, de biztonságos játék, sportolás, közeli strandolási lehetőség, vidám és kreatív közösségi programok, megfelelő étkezés... Ha a gyermekeknek ilyen helyet képzeltél el a nyárra, a lenti üzenetküldővel kérd az edzotaborok.hu ajánlatát, Legyen Élmény a táborozás!Szabadidős lehetőségek
HELYBEN:

strandolás - betonos kézilabdapálya (kosárpalánkokkal, kis focikapukkal) – röplabdapálya – csocsóasztal – ping-pong asztalok – fa játszótér - tűzrakóhely (20db nyárs biztosított) - A táborban műholdas Tv áll rendelkezésre 50 csatornával – filmvetítés - Igény szerint projektor, DVD-lejátszó és hangosítás is van – büfé -  vizibicikli, strandkajak kölcsönzés – kézműves foglalkozás – igény esetén disco, karaoke - Wi-Fi internet-hozzáférés adott

o
KIRÁNDULÁSI lehetőségekből:
• fonyódi hegy a kilátóval • Badacsony • Szigliget (fellegvár) • Keszthely  • Zamárdi kalandpark • Bivalyrezervátum Zalakomár • Afrika múzeum  Balatonederics • Csillagvár Balatonszentgyörgy • Somogyvár (Szent Egyed bencés apátság romjai) • Tengeri Akvárium Zamárdi • Balatonszárszó • Balatonboglár (Gömb kilátó)
o
Tudtad ?

 

Fonyód nyugati részén található Alsóbélatelep, mely az 1930-as évektől kezdődően kezdett kiépülni,  javarészt tanárok, tisztviselők, közalkalmazottak kezdtek nyaralókat építkezni. A település nyári időszakban is nyugodt környezetet biztosít. Alsóbélatelep vasútállomás bár fővonalon fekszik nem minden vasúti szerelvény áll meg, előre érdemes a vasúti menetrendről érdeklődni, informálódni.  

o
Vasúti Menetrend
 
FONYÓD tábor
TELEFON: (30) 309-5286      E-MAIL: info@edzotaborok.hu
  Nyitva: június 15-szeptember 15.
  Típus: gyermek üdülő
  Férőhely: 130
  Ár (étkezéssel): 4400 Ft/fő/éj
 saját 800m
 
Távolság Budapesttől: 150 km
.
Szobák: - 17db 6 ágyas szoba
-  6 db 4 ágyas szoba
-  1 db 3 ágyas szoba (saját vizesblokk)
 
  Plusz létszám esetén hatalmas lakósátrak találhatóak. Sátrazás is lehetséges  
Vizesblokk: szintenként felújított, közös vizesblokk  
Étkezés: helyben  
Közös helyiség: van  
     
SPORTPÁLYÁK    
Labdarúgópálya: 4km-re  
Sportcsarnok:     3km-re 4000 Ft/óra
Tornaterem: --  
Különterem:
van, kőpadlós (22x10m)   /étkező/
Díjmentes
Uszoda: --  
Szauna: --  
Konditerem: --  
Medence: --  
Egyéb:
Hatalmas szabadtéri zöld terület szabadtéri edzéseknek (pl. küzdősport edzőtáboroknak)
Bitumenes sportpálya
 
     
+ KEDVEZMÉNYEK:  Minden 16. fő ingyenes !   
 
Nincsen Idegenforgalmi adó !
10% kedvezmény a BAHART Sétahajóin és Menetrendi hajóira (igényt jelezni kell) !
 
Elhelyezkedés

A gyermektábor a déli parton Fonyód és Balatonfenyves között Alsóbélatelepen közvetlenül a vízparton található. A tágas, zöld területen elhelyezkedő, csodálatos panorámát nyújt a Badacsonyra. A füves strand ideális körülményeket biztosít a vízparti pihenéshez, lassan mélyülő és tiszta. A tábor területén szabadidős sportpályák, gyermekeknek játszótér található.

Elhelyezés:

A táborban az elhelyezés egy háromszintes kőépületben lehetséges (130 fő részére), többségében 6 személyes, emeletes ágyas szobákban. Minden szinten külön, felújított, közös  vizesblokk található. Az üdülő területén állandó helyen sátrak állnak. A sátrak 4-5 ággyal rendelkeznek, világítással felszereltek. Minden szinten külön, felújított vizesblokk található.

Étkezés

Az étkezésre helyben van lehetőség, a tábor saját konyhával rendelkezik, házias ízekkel várja a táborozókat. A speciális étkezést igénylő táborok igényeit lehetőség szerint figyelembe vesszük. Igény esetén uzsonna és úti-csomag is kérhető.

Helyben különterem

Foglalkozásoknak a kőpadlós étkező (220m2), illetve egy kisterem vehető igénybe díjmentesen. A nagyteremben különféle közösségi programok, vetélkedők is megvalósíthatóak. Szabadtéri edzéseknek (pl. harcművészeti táborok esetén), hatalmas, árnyékos, zöld szabadtéri terület áll rendelkezésre. Sportcsarnok 3km-re, előre egyeztetve bérelhető. Saját strand A tábor saját, füves stranddal rendelkezik melyet kizárólag a táborlakók használhatnak. A tábor területén szabadidős sportpálya mellett kisebbeknek fa mászókák nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget. Az érkező csoportoknak készséggel segítünk a programok szervezésében!

 

ÁRAK - 2017

teljes ellátással   18 éves kor Felnőtt
Főszezon   4400 Ft/fő/éj 4400 Ft/fő/éj
Előszezon   4400 Ft/fő/éj 4400 Ft/fő/éj
csak szállás: 2500 Ft/fő/éj      Sátor esetén: 1500 Ft/fő/éj
(étkezés külön: R: 425 Ft/fő E: 750 Ft/fő V: 625 Ft/fő)     +Uzsonna: 200 Ft/fő
.
KALKULÁCIÓ   18 éves kor Felnőtt
3nap/2 éj étkezéssel:   9 600 Ft/fő 9 600 Ft/fő
5nap/4 éj étkezéssel:   17 600 Ft/fő 17 600 Ft/fő
6nap/5 éj étkezéssel:   22 000 Ft/fő 22 000 Ft/fő
7nap/ 6 éj étkezéssel:   26 400 Ft/fő 26 400 Ft/fő
.
Idegenforgalmi adó:
van
Fűtési díj: nem fűthető
Egyéb megjegyzés:  Igény esetén uzsonna is kérhető (200 Ft/fő/nap)
  3 éj alatti foglalás esetén + 600 Ft/fő felár !
  Ajánlatkérés   Foglalás
Kérd személyre szabott ajánlatunkat az Ajánlatkérés-re kattintva vagy a lenti üzenetküldő segítségével ! 

Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Képek
..

edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !
Tánctáborok
A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztűl történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2017.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum