..
Feliratkozás Értesítőre
az edzotaborok.hu hírlevele
Email*
Név*

edzotaborok.hu
Foglalás Menete

A kiválasztott táborhelyszín foglalását az itt található on-line adatlap, vagy az árajánlattal együtt kiküldött foglalási lap kitöltésével könnyedén megteheted.

A létszám rovatba a tervezett létszámot szükséges megadni, melyet a későbbiekben, folyamatosan szükséges pontosítani.

.

A foglalásról egy visszaigazolást fogsz kapni, melyen a foglalási adatok mellett szerepelni fog az előleg/foglaló befizetésére vonatkozó információ, lemondási tájékoztató is.

 

A visszaigazoláson szereplő sportlétesítmény foglalási időpontokat minden esetben egyeztetjük és foglaljuk, visszaigazolást kérünk az adott sportlétesítmény üzemeltetőktől. Az  önkormányzati fenntartású intézményekben ritkán előfordulhat, hogy saját programjaik előnyt élveznek.

.

A foglalással kapcsolatos kérdésekben szívesen állunk rendelkezésre elérhetőségeinken!

 

 
Helyszínmegtekintés

A táborhelyszínek előzetesen, előre egyeztetve megtekinthetőek. A megtekintéshez az adatlap kitöltése szükséges a helyszínmegtekintés idejének megjelölésével!

 
Általános Tájékoztató

A Megrendeléshez szükséges adatok megadása a foglalási adminisztrációhoz szükséges. Szolgáltató a megadott adatokat bizalmasan kezeli, jogosulatlan személynek nem adja ki!

TOVÁBB A TÁJÉKOZTATÓRA >> 
FOGLALÁSI LAP   
 

Általános Foglalási Feltételek (pdf)

 

edzotaborok.hu 

<< Vissza a Kezdőlapra
ugrás a lap tetejére
 
facebook
 
 
Opciós foglalásról

Amennyiben csak opciósan szeretnéd lefoglalni most a tábort a megfelelő rovatba kérlek tegyél X-et. Ez esetben amennyiben még szabad az időpont, 1-3 hétig fenntartva lesz a részedre. Opciós foglalás esetén a foglalási lap kitöltése még nem kötelez semmire, arra szolgál, hogy a végleges döntésig a kívánt időpontot fenn tudjuk tartani a csoport részére. Az opciós foglalás csak megerősítést követően kerül visszaigazolásra. Március után opciós foglalást már nem fogadunk.
 
(Egyes esetekben az opciós foglalás nem lehetséges)


edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !
 

● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2017.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum